Chyba ve výpočtu zátěže :D

Sem pište případné chyby, které naleznete na W4A
Zamčeno
Uživatelský avatar
Treo
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 729
Registrován: 27 říj 2008 23:52
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od Treo » 12 říj 2011 16:23

řekl bych že ukazatel (ne)ukazuje zátěž serveru.... právě mi tam lítá mezi 150-400% :D :D
(JE TO V TUTO DOBU CO AKORÁT PÍŠU)
Všechny moje soubory doporučuji rozbalovat Winrarem. Všechna hesla(pokud jsou) budou ,,trooper,,
Pokud mi budete chtít podpořit abych dál mohl pomáhat , stačí jeden klik na tlačítkoObrázek vpravo dole příspěvku

ObrázekJinak prosím klikněte mi aspon na dráčka :)
,,Svobodu pozná jen ten, kdo dokáže využít potenciál internetu na 100%,,
Uživatelský avatar
Douber
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 1137
Registrován: 12 pro 2007 15:36
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od Douber » 12 říj 2011 16:29

To nic není já jsem jednou zahlédnul 1600% :mrgreen:
Ale je pravda, že od té doby co se War4all znovu přestěhoval na jiný server, tak je to tu méně stabilní (vše se pomalu načítá, nebo se nenačte vůbec).
Heslo k mým uploadům je douber nebo když náhodou zapomenu..... tak nic
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
L.O.L.I.
Pilot
Pilot
Příspěvky: 2782
Registrován: 22 led 2008 20:36
Bydliště: Tam kde to žije!!!
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 58 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od L.O.L.I. » 12 říj 2011 18:03

Např.?
Obrázek
Obrázek
Join us, be active
"Ten kdo vymyslel práci by ji taky měl naučit onanovat aby se sama udělala."
"Rozhodl jsem se žít věčně a umřu jedině že by mi to nevyšlo."
"Life is a ticket to the greatest show on earth."
"Není ostuda upadnout, ale zůstat ležet!"
"Use soft words and hard arguments."
"Better late than never."
Uživatelský avatar
Pišta 69
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2776
Registrován: 05 led 2009 01:21
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 28 poděkování

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od Pišta 69 » 12 říj 2011 18:17

:D Uděláme soutěž, kdo zahlídne víc. LOLI vede, ja měl kolem 800 max %

Jinak o tomhle vedoucí už ví a budou se s tím snažit něco udělat.
Uživatelský avatar
Dommy73
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 1052
Registrován: 28 črc 2007 19:28
Bydliště: Na stoličce u kompu...
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od Dommy73 » 15 říj 2011 11:34

Mám ten dojem, že to už kdysi někdo řešil, když se zavedla tahle přehledová tabulka.
Pokud si dobře pamatuju znamenalo to, že při překročení 100% zátěže začal server pracovat "na dluh". Tedy na frontu dotazů nestíhal odpovídat okamžitě, ale s určitou prodlevou (teď nemyslím běžnou prodlevu v podobě odezvy přes síť).
Obrázek
No upload, linking only
tomsteR
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 445
Registrován: 16 dub 2007 14:37
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od tomsteR » 15 říj 2011 12:15

Obrázek

A sledujte cas kdy jsem se regnul .. KDO JE TADY LEET? :D
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
ondr4
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2581
Registrován: 07 lis 2007 19:53
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od ondr4 » 15 říj 2011 12:27

ja pred chvili mel 1410 % - nacitani stranky 10 s..:D
HTC One X
Uživatelský avatar
C0rn3j
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 877
Registrován: 27 říj 2009 20:48
Bydliště: Severní popelnice č.27 modrá
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od C0rn3j » 15 říj 2011 12:28

Není to chyba, je to přesně jak říkal Dommy73. Odeslal sem 700 požadavků na refresh stránky a tu je výsledek:
Zátěž serveru: 149.25%
To tu může každý udělat DDOS během pár minut?! :(
Obrázek
Obrázek
Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz
Win7 64bit
Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X 1GB DDR5
AMD Phenom 3GHz quad core
Pokaždé když se kouknu na předešlý příspěvek tak koukám jaká sem to byl lama :D
Uživatelský avatar
ondr4
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 2581
Registrován: 07 lis 2007 19:53
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od ondr4 » 16 říj 2011 14:29

Obrázek
HTC One X
Uživatelský avatar
Technik
Radista
Radista
Příspěvky: 233
Registrován: 31 kvě 2011 12:45
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od Technik » 17 říj 2011 17:03

Všechno je OK, toto měření bude pravděpodobně vypnuto protože není relevantní, o DDOSu nemusíte mít strach :)) to je ošetřené, pokud si někdo myslí opak, nechť se baví

ENJOY
mnoho z nás má problém vyjádřit upřímnost, avšak ještě více z nás má problém upřimnost přijmout.
Uživatelský avatar
L.O.L.I.
Pilot
Pilot
Příspěvky: 2782
Registrován: 22 led 2008 20:36
Bydliště: Tam kde to žije!!!
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 58 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od L.O.L.I. » 17 říj 2011 17:05

Ano opravdu v případě DDoS je W4A zabezpečeno spolehlivě ;)

AGREE! :thumleft:
Obrázek
Join us, be active
"Ten kdo vymyslel práci by ji taky měl naučit onanovat aby se sama udělala."
"Rozhodl jsem se žít věčně a umřu jedině že by mi to nevyšlo."
"Life is a ticket to the greatest show on earth."
"Není ostuda upadnout, ale zůstat ležet!"
"Use soft words and hard arguments."
"Better late than never."
Uživatelský avatar
C0rn3j
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 877
Registrován: 27 říj 2009 20:48
Bydliště: Severní popelnice č.27 modrá
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od C0rn3j » 18 říj 2011 07:40

super, už sem se lekl toho DDOSu :D
Obrázek
Obrázek
Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz
Win7 64bit
Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X 1GB DDR5
AMD Phenom 3GHz quad core
Pokaždé když se kouknu na předešlý příspěvek tak koukám jaká sem to byl lama :D
Uživatelský avatar
majky666
Navigátor
Navigátor
Příspěvky: 1201
Registrován: 03 čer 2005 06:13
Bydliště: Litvínov
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od majky666 » 11 led 2012 19:36

Omlouvám se,že oživuju zombie téma,ale je to fakt otřes a mělo by se s tím něco udělat. Podle mě ukazatel zatížení funguje OK,stačí si všimnout jak reaguje toto fórum a jak jiný stránky. Tady se mi stránka načítá/refreshuje snad i 10s+ (nevím přesně,nestopuju to,jen odhaduju) a občas se nenačte vůbec. Zátěž je někdy (vzlášť touhle dobou) hodně vysoká a stránky reagují jak můj děda po dobrém nedělním obědě.
Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Sk1X1
W4A Veterán
W4A Veterán
Příspěvky: 1294
Registrován: 01 dub 2007 14:16
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chyba ve výpočtu zátěže :D

Příspěvek od Sk1X1 » 11 led 2012 19:40

Ano, forum je teď pomalejší, ale to by se mělo brzo změnit, fórum se bude přesouvat na svůj vlastní server.

Lepší dostupnost a vyšší rychlost by měla jít znát buď v pátek nebo nejpozději během pondělí.
Když se něco změní, doplním to sem a prozatím tohle téma zamykám :key:
Moje icq: 214064208
Nespamuj, radši použij tlačítko ----> Obrázek
Obrázek
Pokud jsem zapomněl na heslo, je vždy: for_WAR4ALL_by_Sk1X1
Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Chyby na War4all“